Företagsavtal

Vi tar inte energi.
Vi ger.

Enkla portföljen är elavtalet för företag som vill få klimatklok och expertförvaltad el – utan att själva behöva vara experter, och utan att det kostar finskjortan. Men fördelarna med att vara kund hos oss är fler än så. Vi analyserar företagets elbehov, kan ta hand om laddinfrastruktur, fixa solpaneler för egen elproduktion och hjälpa er att energieffektivisera verksamheten.
Dags för laddstolpar
till företaget?
Enkla Elbolaget jobbar för en utökad laddinfrastruktur med fler laddstolpar utmed vägar och på parkeringsplatser. El är upp till 80 procent mer energieffektivt än bensin och diesel och med förnybara källor som sol, vind och vatten skapas omedelbara fördelar för miljön. Vår lösning anpassas till företagets behov och kan installeras fristående eller på vägg.
Klimatklok el från förnybara källor
Som elbolag har vi en unik möjlighet att göra något för miljön och samtidigt förenkla livet för våra kunder. Därför erbjuder vi bara en enda produkt: Klimatklok el. Vad betyder då det? Jo, att vi garanterar att varje kilowatt du förbrukar kommer från förnybara energikällor – sol, vind och vatten.

Utöver klimatklok el erbjuder vi också tjänster och produkter som gör det enklare för dig att göra gott och ta ansvar. Laddstolpar till kundernas och medarbetarnas elbilar är ett exempel.

Läs mer om vår klimatkloka el
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Så får du ta del av spännande artiklar, inspiration och tips.
Här kan du se ett av våra tidigare nyhetsbrev.
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00