Helhetslösningen för era energiutmaningar

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt företags behov av elavtal, elbilsladdning, solceller och energieffektivisering. Genom personlig rådgivning tar våra företagssäljare fram den bästa helhetslösningen för ert företag. Självklart genom 100% förnybar energi från sol, vind och vatten. Klimatklokt, personligt och enkelt.

 • 1
  Expertförvaltad el sen 1999
  Att hålla koll på elmarknaden och dess svängningar är ett heltidsjobb. Därför låter vi experterna sköta det. Våra 26 förvaltare har jobbat med att bevaka elmarknaden varje dag sedan 1999.
 • 2
  Alltid klimatklok el från förnybara källor
  Varje kilowatt ni förbrukar kommer från förnybara energikällor – sol, vind och vatten.
 • 3
  Personlig säljare som är lyhörd inför era behov
  Från första kontakten och under hela tiden ni är kund hos oss har ni till tillgång till en personlig säljare som känner till ert företag och dess behov.
Elavtal för alla - oavsett storlek och förbrukning
Varje verksamhet har olika behov och förutsättningar när det kommer till elanvändning. Så låt oss hitta den bästa lösningen som passar just er verksamhet - oavsett storlek och förbrukning. Vi erbjuder flera olika elavtal som passar allt ifrån en större energiintensiv industri till en mindre bostadsrättsförening.
Våra elavtal
Solceller - en strålande klimatklok energikälla
Att producera egen solel är ett smart sätt att minska energikostnader och driva verksamhet på ett hållbart sätt. Tillsammans med vår solpartner Ecokraft hjälper vi er hela vägen från planering till första egenproducerade kilowatt.
Mer om solceller
Säkert och flexibelt med laddboxen Zaptec Pro
Behöver ni fixa laddning till elbilsflottan? Eller vill ni kunna erbjuda kunder och besökare enkel laddning? Tillsammans med vår samarbetspartner Skårebo hjälper vi er ta fram en anpassad laddlösning med laddboxen Zaptec Pro.
Laddlösning med Zaptec Pro
Minska energikostnaden med energieffektivisering
Hållbart, långsiktigt och lönsamt. Som företag finns det mycket att vinna på att energieffektivisera verksamheten. I samarbete med AFRY utför vi kompletta kartläggningar av alla typer av byggnader och anläggningar.
Mer om energieffektivisering

Jitech om oss

”Det är så svårt att förutse hur elmarknaden ska bete sig. Och fast pris är för dyrt. Förvaltad portfölj är en form av kompromiss, du både säkrar dig och köper mot spotpriset samtidigt.”

– Anders Paulsson, VD på Jitech

Läs mer om vad Jitech tycker om oss
Klimatklok el från förnybara källor
Som elbolag har vi en unik möjlighet att göra något för miljön och samtidigt förenkla livet för våra kunder. Därför erbjuder vi bara en enda produkt: Klimatklok el. Vad betyder då det? Jo, att vi garanterar att varje kilowatt du förbrukar kommer från förnybara energikällor – sol, vind och vatten.
Läs mer om vår klimatkloka el
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Så får du ta del av spännande artiklar, inspiration och tips.
Här kan du se ett av våra tidigare nyhetsbrev.
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt