Vi tar inte energi.
Vi ger.
Enkla portföljen är elavtalet för företag som vill få klimatklok och expertförvaltad el – utan att själva behöva vara experter, och utan att det kostar finskjortan. Men fördelarna med att vara kund hos oss är fler än så. Vi analyserar företagets elbehov, kan ta hand om laddinfrastruktur, fixa solpaneler för egen elproduktion och hjälpa er att energieffektivisera verksamheten.
Läs mer om Enkla portföljen
Bättre koll på
företagets energibehov
Enkla Elbolaget har under flera år hjälpt företag att sänka sina energikostnader och anpassa elen till nya miljökrav.
Ta vara på möjligheten och låt oss se över din elsituation. Du förbinder dig självklart inte till något förrän du tecknar avtal med oss.
Kontakta din säljare
En livsviktig julgåva
“En av tre får cancer. Men alla drabbas”. Cancerfondens väl valda ord träffar mitt i prick. Närapå ingen klarar sig från att drabbas av cancer på det ena eller andra sättet, och det gäller förstås också oss på Enkla Elbolaget. För att hjälpa forskningen framåt har vi i år valt att skänka 10.000 kronor till Cancerfonden. Det blir vår julgåva – till dig, dina kollegor och alla andra som du bryr dig om.

Vill ditt företag också hjälpa till att besegra cancer?

Läs mer på cancerfonden.se/foretag

Våra referenser

Norba
Norrbackens metallgjuteri och mekaniska verkstad startades redan 1870.
LM Fastigheter
Vår kund LM Fastigheter äger och förvaltar lägenheter och lokaler i Ronneby kommun.
Klimatklok el från förnybara källor
Som elbolag har vi en unik möjlighet att göra något för miljön och samtidigt förenkla livet för våra kunder. Därför erbjuder vi bara en enda produkt: Klimatklok el. Vad betyder då det? Jo, att vi garanterar att varje kilowatt du förbrukar kommer från förnybara energikällor – sol, vind och vatten.

Utöver klimatklok el erbjuder vi också tjänster och produkter som gör det enklare för dig att göra gott och ta ansvar. Laddstolpar till kundernas och medarbetarnas elbilar är ett exempel.

Läs mer om vår klimatkloka el
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Öppet
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Öppet