Enkla Elbolagets logga

Energieffektivisera er verksamhet

Vill ni som företag bli mer energieffektiva? Låt oss undersöka saken.
I samarbete med AFRY erbjuder vi på Enkla Elbolaget nämligen en översyn av verksamheten och era möjligheter att energieffektivisera. Vi utför kompletta energikartläggningar av alla typer av byggnader och anläggningar.
Så går det till
Tillsammans gör vi en kartläggning av energibehov och möjligheter till energiåtervinning samt hur olika processer påverkar den totala energianvändningen för byggnaden. Belysning, uppvärmning med mera inventeras och en handlingsplan tas fram.
Genom verktyget AFRY Energy Controller får ni en helt transparent redovisning under arbetets gång av kostnader, energiåtgång, energibesparing och resultat.

Kontakta gärna någon utav våra företagssäljare så berättar vi mer om hur ni skulle kunna energieffektivisera er verksamhet.

Kontakta säljare
Hållbart, långsiktigt och lönsamt
Den el vi levererar till er är 100% klimatklok. Men vi hjälper er också att vara hållbara i en vidare aspekt och att sänka era kostnader. Vi jobbar för att göra samhället mer hållbart och vill vara till nytta för våra kunder för att bygga långsiktiga relationer.

Här berättar vår företagssäljare Marcus mer om hur en energikartläggning går till – en riktigt förmånlig tjänst som utförs av vår samarbetspartner AFRY.

Mer om energikartläggning
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 09.00 - 15.00
Lunchstängt: 12.00-13.00