Enkla Elbolagets logga
Modern tradition hos Strandflickorna i Lysekil

Från pop-up-vandrarhem och lånade madrasser till fullskaliga sekelskiftesvillor vid den bohuslänska kusten. Bettina Salesjö och Åsa Nilsson började sin gemensamma resa för 31 år sedan. Idag lockar Strandflickorna, med hotell och vandrarhem i klassisk kurortsanda, gäster året runt. Hos Enkla Elbolaget har de varit kunder i många år:

– Åtminstone sedan 2011, säger Bettina. Från början var det priset som avgjorde. Och när jag genom åren har jämfört vad vi betalar i förhållande till andra har jag sett att det lönar sig!

Hur ser ni på relationen med Enkla Elbolaget idag?
– Namnet är väldigt passande: det är enkelt att prata med dem! Vi har alltid fått så trevlig och personlig service. Jag har annars varit van vid telefonköer, lång väntan, att bli bortkopplad… det har jag aldrig upplevt hos Enkla Elbolaget.

Vad är nyckeln till er verksamhet?
– Grundtanken med allt vi tar oss för är att bevara det ursprungliga utseendet så långt det är möjligt och, om det behövs, skapa nya vackra miljöer utan att det syns att det är nytt. Efter varje stort projekt har vi sagt att det är vårt sista… men vi kommer alltid på något nytt. Grejen är nog att vi tycker det är så himla roligt att jobba!

– Det är jätteviktigt för oss att tänka klimatklokt – och att elen vi förbrukar också är det. Vi jobbar aktivt med att anpassa våra verksamheter och vårt arbetssätt så hållbart som möjligt för att följa med i utvecklingen.

Hur ser planerna ut framåt?
– Vårt nästa projekt som vi hoppas ska bli verklighet är att installera en infinitypool i berget på ett av våra hotell, Havshotellet, med utsikt mot havet. Där vill vi installera en solanläggning, och har en dialog med Enkla Elbolaget om det. Laddstationer för elbilar är också något vi nosar på just nu.

Läs mer om Strandflickorna här.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt