Snärjeskogen - En oas för naturälskare och andra livsnjutare

Det är något alldeles speciellt att sjunka ner i en av de vedeldade badtunnorna mitt i naturen. Att samlas kring elden i grillhyddan för att äta gott med vänner eller kollegor – kanske prova vin eller whiskey – och gå till sängs i en bekväm stuga.

Snärjeskogen i västra Blekinge är en stugby med eventverksamhet som är populär för konferenser och kundevent, bröllop, svensexor och möhippor. Några kommer för femkampen, andra för avskildheten. Snärjeskogen har 10 nybyggda fyrbäddsstugor och plats för upp till 50 personer i den åttakantiga grillhyddan.
Här berättar Mats och Ola som driver Snärjeskogen om sin historia med oss och hur det är att vara kund på Enkla Elbolaget:

– Vi har varit kunder hos Enkla Elbolaget sedan 2008. Det finns flera anledningar till att vi valde er och att vi stannat kvar. Vi uppskattar att det är just enkelt, att kunden sätts i fokus och att den hållbara elen matchar Snärjeskogens egen miljöprofil.

– Vår verksamhet hör inte till de mest energikrävande. Vedeldade tunnor och eldstäder är ju en viktig del av vårt koncept och känslan vi vill skapa. Men visst går det åt el. Störst förbrukning har gårds- och stugdrift. Vi ska definitivt titta närmare på ert erbjudande om solceller och kanske även laddstolpar. Det ligger helt i linje med vår miljöprofil, det också.

Läs mer om Snärjeskogens verksamhet på snarjeskogen.se

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00