Protools laddar för fortsatt framgång

Med säljare över hela landet som snittar 5000 körda mil per år, blir valet av bil något som har stor påverkan på bolagets ekonomi och klimatavtryck. När Protools nyligen valde att byta diesel mot el och letade efter en partner för laddlösningar, hittade de Enkla Elbolaget.

Eskilstuna-baserade Protools säljer verktyg och maskiner till proffs och privatpersoner. Bolaget var tidigare en del av norska Motek AS och namnbytet till Protools skedde för två år sedan när några av medarbetarna i Sverige fick möjlighet att ta över verksamheten här. Och det går bra. Riktigt bra! Omsättningen i webshopen har närapå fördubblats varje månad sedan lanseringen för ett år sedan.

Med webshopen når de ut med hela sitt sortiment till alla och hemmafixarna är en köpstark – och köpglad – målgrupp. Näthandeln är ett komplement till säljarbetet ute hos återförsäljare och det var alltså när Protools letade laddlösningar i samband med att säljkårens bilar byttes till eldrift, som de fastnade för oss och blev kunder. Daniel Forslund, marknadsansvarig berättar:

– Vi såg ett bra erbjudande från Enkla Elbolaget, tog kontakt och fick snabbt igång en bra dialog – så pass bra att vi också blev elkunder. Vi uppskattar engagemang och snabb återkoppling. Nu är sex laddboxar från Garo installerade hemma hos våra medarbetare och två laddboxar ska placeras utanför företagets nya lokaler. Enkla Elbolaget sköter allt som har med installationen att göra och vi får 100 procent klimatklok el som en bonus. Det här känns bra!

Läs mer på protools.se
Ta en titt på våra erbjudande för laddstolpar och laddboxar här.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt