Enkla Elbolagets logga

Ursvensk kvalitet med lång historia

Varje år säljs 27 000 kök som ska tillverkas på Ballingslövs anläggning i norra Skåne. Bolaget är en av de ledande, och äldsta, producenterna av kök, bad- och förvaringslösningar i Sverige och Norden. Konceptet är kundunika och inspirerande kvalitetskök som tillverkas i Sverige från första till sista moment.

– För att kunna garantera en hög kvalitet vill vi ha kontroll över hela kedjan.
Produktutveckling är en del av vår vardag och våra produkter tillverkas i sin helhet i vår fabrik i Ballingslöv. De senaste åren har vi både vuxit och tagit marknadsandelar, helt enligt strategin, säger VD Henric Fransson.

– Vi har varit kund hos Enkla Elbolaget sedan 2014. Klimatklok el är viktigt för oss – hållbarhet tillhör kärnan i vårt varumärke både i betydelsen miljövänligt och kvalitet som håller.
Enkla Portföljen passar våra behov och kontakten fungerar smidigt. Just nu handlar samtalen med Enkla Elbolaget om laddstolpar eftersom de ska leverera sådana till vår nya personalparkering. Vi jobbar långsiktigt för att få en hållbar lastbils- och fordonsflotta och högst troligt blir laddbara tjänstebilar nästa steg.

Läs mer på ballingslov.se

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt