Vår idé – en enkel historia.
När vi startade Enkla Elbolaget 2008 var vår idé lika självklar som i dag. El är som allra bäst när den är enkel, prisvärd och klimatklok. Och det är precis den sortens el du får när du väljer Enkla Elbolaget.

Enkel el ska vara en självklarhet

Att vi på Enkla Elbolaget tycker att enkelhet är väldigt viktigt, ja det hör du på vårt namn. Och eftersom vi tycker att alla har rätt till ett riktigt bra elavtal, har vi valt bort alla krångliga avtalsformer som många andra elbolag erbjuder. Som kund hos oss kan du glömma allt vad el till fastpris, mixavtal eller rörliga elavtal innebär. Vi erbjuder istället ett enda riktigt prisvärt och enkelt alternativ – vår elfond Relaxa.

Med elfonden Relaxa slipper du ställas inför mängder av val och snåriga jämförelser. Ångerrätten på 14 dagar ingår alltid, precis som vår helt krångelfria och lättillgängliga kundsupport. Enklare än så blir det inte.

Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft och tillsammans med Jämtkraft och Scandem är vi Sveriges sjätte största elkoncern. Med all vår samlade erfarenhet jobbar vi oavbrutet för att du ska få en riktigt bra erfarenhet av ditt elköp. Och för att göra ditt liv som ansvarstagande elkund enklare, till exempel genom smarta laddlösningar för elbilar och solceller på taket.

Vår personlighet – en snäll rebell

Vi är utmanaren som slåss mot krångel. Vi är övertygade om att vi kan förändra och förbättra genom att förenkla för våra kunder. Och vi gör det på vårt eget sätt. Ett sätt som involverar vänlighet, ärlighet och humor. Nyfikenhet och lust att prova nytt. Vi sitter inte och väntar utan går längst fram, inte sällan på en helt egen väg. Vi sneglar inte åt sidan annat än för att se och lyssna på dig som är kund hos oss.

Läs mer om Relaxa
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Öppet
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Öppet