Enkla Elbolagets logga
CSR
Vi tar ansvar – för naturens skull

Som elbolag vet vi hur viktigt det är att ta ansvar för att göra vårt klimatavtryck mindre här på jorden. Vi vill vara en inspiration och ledande aktör som skyndar på den hållbara utvecklingen, så snabbt vi bara kan. Därför har vi beslutat att bli stödföretag åt Naturskyddsföreningen under 2022.

Enkel hållbarhet
På Enkla Elbolaget tänker vi hållbarhet på flera olika sätt. Hållbarheten genomsyrar allt som vi gör och präglar våra produkter, inköp, logistik, marknadsföring, försäljning och vår arbetskultur. Vi erbjuder endast 100 % klimatklok el till våra kunder, gör det enklare att köra elbil och ser till att inspirera till solceller på taket. Men vi tar också ansvar och stödjer organisationer som kämpar för miljöns skull.

Under 2021 såg vi möjligheten att göra något mer för miljön. Något som kräver lite (från vår sida) men som i sin tur gör skillnad. Därför har vi i år valt att bli stödföretag till en organisation som kämpar för en hållbar framtid på en frisk och levande planet – Naturskyddsföreningen.

Sveriges största miljöorganisation
Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sen 1909 står upp för naturen. De sprider kunskap, bildar opinion, påverkar beslutsfattare lokalt, nationellt och globalt. Deras viktigaste arbetsområden är klimat, skog, jordbruk, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion. Säkert har du stött på deras miljömärkning ’’Bra Miljöval’’ eller kanske läst deras medlemstidning Sveriges Natur.

Liknande artiklar

Earth Hour 2024

Tillsammans för en ljusare framtid – delta i Earth Hour  Lördag 23 mars, kl 20:30 – 21:30   I helgen knackar Earth Hour på dörren och med det finns det chans att visa lite extra kärlek för vår jord. I tider där klimatet står i fokus och varje handling räknas, uppmanar Världsnaturfonden (WWF) världen att […]

Årets julgåva 2023

CSR
Våra Enklahjärtan bankar lite extra när vi får möjlighet att engagera oss i samhällsfrågor kopplade till energi, miljö och människors lika värde. I år har vi på Enkla Elbolaget valt att skänka årets julgåva till UNICEF och deras viktiga arbete för att skydda barns rättigheter. Genom att fokusera på barns välbefinnande, utbildning och livsnödvändiga resurser […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt