Elfonden Relaxa – bra över tid men inte varje månad

Som kund hos oss på Enkla Elbolaget är tanken att du ska kunna njuta lite extra av livet och inte behöva lägga energi på ditt elavtal. Vår expertförvaltade elfond Relaxa jämnar långsiktigt ut elmarknadens kurvor och har historiskt gett bättre pris över tid – men inte alltid varje månad. 

Som Relaxakund gäller det att inte alltid se till varje enskild månad för sig utan att framför allt jämföra elfonden över en längre period – det är särskilt då den utmärker sig.

– Jämför man elfonden Relaxa över tid inser man vilken fantastisk produkt det är! Vår fond är ett tryggt alternativ för dig som vill minska riskerna och inte behöva lägga energi på elmarknaden, säger Lotta Olsson, privat- och marknadschef.

Exempel över tid

En Relaxakund med en förbrukning på 10 000 kWh per år har under de senaste 12 månaderna sparat ca 2 700 kr med elfonden Relaxa.*

*Beräkningen är baserad på det genomsnittliga svenska hushållets förbrukning per månad i elområde 4 och viktad utifrån det genomsnittliga svenska hushållets uttagsprofil över dygnet (källa: Svenska kraftnät). Samtliga jämförelsepriser inkluderar förvaltningstjänst, marknadsmässigt påslag på ett viktat spotpris på den nordiska elbörsen NordPool samt lagstadgad mervärdesskatt. Det noteras dock att sparat belopp alltid varierar beroende på varje kunds egen förbruknings- och uttagsprofil, samt att angivet belopp därför endast är en jämförelse utifrån angivna förutsättningar.
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 09.00 - 15.00
Lunchstängt: 12.00-13.00