LM Fastigheter - bra boende med hållbarhetsfokus

Vår kund LM Fastigheter äger och förvaltar lägenheter och lokaler i Ronneby kommun. Lars Pfeifer och Martin Svensson, som driver bolaget sedan ca 20 år, ser till att det växer på ett hållbart sätt. Här berättar Martin om verksamheten och relationen
till Enkla Elbolaget.

– Vår vision är att erbjuda våra hyresgäster trygga lägenheter med hög standard. Och vi vill vara hållbara – i allt från uppvärmning till sophantering. Vi jobbar också för att öka medvetenheten hos våra boende – väcka lusten att hjälpa till att minska det avtryck vi lämnar.

Martin känner väl till Enkla Elbolagets erbjudande om energioptimering och är nyfiken på Smarta fastigheter, det vill säga funktioner som trådlös styrning av värmen, temperatursänkning i outhyrda lägenheter och elbilsladdning när priserna är låga. Kanske kan det bli aktuellt för LM Fastigheter i framtiden.

– Just nu tittar vi på solenergilösningar. Vi ska byta tak på ett par av våra fastigheter och solpaneler är högaktuellt. Vi pratar också om att ta fram avtal på hushållsel till alla våra hyresgäster. Om fler har el från Enkla Elbolaget kan vi göra mer för planeten.

– Vi har varit kunder hos Enkla Elbolaget länge, och vi trivs eftersom ni tänker som vi. För oss är det viktigt att all el är klimatklok och att det finns ett framåttänk. Vi uppskattar också att få förvaltad el så att vi slipper tänka på elmarknadens utveckling men ändå få bästa priset. Vi känner att vi kan lita på vårt elbolag och blir alltid väl bemötta – både av kundsupport och vår säljkontakt.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Stängt