Jobba med oss

Vi är nästan alltid på jakt efter härliga människor med samma drivkraft som vi – att göra livet som elkund enklare utan att påverka miljön mer än nödvändigt.

Många av oss som jobbar på Enkla Elbolaget idag har en bakgrund på storföretag men tycker att kvalitet och vår klimatkloka krångelfria affärsidé är mer sporrande än storlek. Sitter du inne med massa idéer som du längtar efter att förverkliga? Vill du dela ditt driv med oss? Hör av dig! Vem vet, kanske är du en framtida medarbetare?

Kontakta oss

Just nu söker vi:

Systemutvecklare till Enkla Elbolaget 

Vill du arbeta som systemutvecklare på ett energibolag i framkant? I ett bolag där utvecklingen går tydligt framåt när det gäller nya spännande tekniska lösningar? Enkla Elbolaget utökar nu och söker en systemutvecklare. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Ronneby.

Vad innebär rollen?

Som systemutvecklare kommer du i ett nära samarbete med kollegor i bolagets samtliga avdelningar ansvara och driva utvecklingen av koncernens NAV-plattform. Plattformen består av flertalet centrala API:er med tillhörande databaser. Du kommer även vara delaktig i utvecklandet av koncernens webbplatser som har en viktig roll i vår kundrelation. Vidare deltar du i olika projekt för att effektivisera och automatisera interna system och processer.  Du kommer att tillhöra en IT-avdelning som idag består utav fyra personer och du rapporterar till IT-chefen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara intresserad av utveckling och programmering och ha kundens behov i fokus. Du är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker. Vidare ser vi att du är en samarbetsvillig person och trivs med att arbeta i team. Du har fokus på kvalité och säkerhet samt är noggrann i ditt arbete. Du är analytiskt lagd och kommer gärna med idéer och förslag på förbättringar.

Nyfiken? Läs mer och ansök här!

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Öppet
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Öppet