Enkla Elbolagets logga

Tillsammans gör vi skillnad

2023 summerat

Hjärtstartare, Nej till näthat, Idrott för alla, energifylld bussresa med peppade fotbollssupportrar och starkt engagemang för flera viktiga organisationer. Tillsammans med er kunder har vi även under 2023 haft möjlighet att bidra till flera viktiga samhällsinsatser.

Året inleddes med hjärtstartartävling, en uppskattad tradition där vi skänker en hjärtstartare till en förening. Varje år runt alla hjärtans dag låter vi er kunder och våra följare i sociala medier nominera och rösta fram en förening med hjärtat på rätt ställe. Vinnare 2023? Sölvesborgs Brukshundsklubb!

Under året har vi även fortsatt vårt samarbete med fotbollsklubben Mjällby AIF på temat näthat. Tillsammans engagerar vi oss i kampanjen ’’Nej till näthat’’ genom att belöna positivitet i MAIF:s kommentarsfält efter varje match. Den mest uppmuntrande, positiva och ärliga kommentaren vinner en energimaxad powerbank.

På temat idrott har vi under många år skapa bättre förutsättningar för fler inom idrotten. Tillsammans med Åhus Beach kunde ’’Idrott för alla’’ återigen genomföras under årets festival. Ett initiativ där idrottare med funktionsvariation får chansen att briljera inför storpublik och jubel.

Under hösten kunde vi tillsammans med MAIF också anordna en energifylld bussresa tillsammans med deras Allstarlag. Allstar är ett fotbollslag för personer med funktionsvariation från 15 år och uppåt. Resan bjöd på enorm glädje för oss på Enkla och laget och tillsammans hejade vi fram en pinne till de gulsvarta.

Vårt Enklahjärta har också bankat lite extra när vi, tillsammans med hjälp av er kunder, kunnat engagera oss i flera olika organisationer som Mustaschkampen, Orange Day och de organisationer som genomfört insatser vid oljeutsläppet utanför Sölvesborgs kust.

Tillsammans gör vi skillnad!

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt