Enkla Elbolagets logga

Den enkla vägen – en kulturhandbok

Vi har tagit fram en digital kulturhandbok … en sorts ID-guide för dig som är nyfiken på oss av en eller annan anledning. Den presenterar Enkla Elbolaget med fokus på kulturen och ger dig en känsla av hur det är att jobba hos eller med oss.

Varför en kulturhandbok?

Av alla de där små och stora sakerna som tillsammans bildar ett företag så är kulturen allra viktigast – och det som är svårast att sätta fingret på. Vi kände att vi ville definiera – och illustrera – Enkla Elbolagets kultur. Visa vilka vi är, vad som är viktigt för oss och varför. För att du ska kunna bestämma om vi är några som du vill jobba hos, köpa din el av eller samarbeta med för att göra framtiden bättre och smartare. Om vi delar värderingar, drivkrafter och mål. Så, Den enkla vägen är en guide. En bok om vår kultur. Som förklarar. Som inspirerar.

Vart leder vägen?

Vi vet att Den enkla vägen går uppåt och framåt men ser inte något riktigt slut på den. Det skulle möjligen vara om vi når total enkelhet överallt… men då hittar vi något annat att vässa. Det känns perfekt att kulturhandboken är en digital produkt som kan utvecklas och förändras i takt med oss – som följer med i kurvorna och backarna.

Välkommen in på vår enkla väg!

Klicka för att ta del av Den Enkla vägen
Klicka för att ta del av Den Enkla vägen
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt