Den enkla sanningen
När Enkla Elbolaget startade blev el mindre krångligt och tråkigt. Nu tittar vi på branschen och ser att den också skulle kunna vara ärligare och tydligare. Många har svårt att säga hela sanningen, fastän ingenting är enklare än den.

Du kan lita på att vi berättar allt det som behöver berättas – både klart och tydligt. För oss är det inte svårare än så.

Det var mer än tio år sedan som vi startade kampen för enklare och roligare el. Vi introducerade elfonden Relaxa där allt som är bra ingår från start och elfakturan som du faktiskt förstår. Hela branschen tog efter … eller försökte i alla fall. Sedan dess har vi förfinat och förbättrat för att leverera 100 % klimatklok, vintersäkrad och krångelfri el till bästa pris över tid. Och det har vi lyckats väldigt bra med så här långt.

Sanningen är enkel. Det är när man skarvar och tänjer som det blir besvärligt och när viktiga saker göms undan som folk känner sig osäkra – kan jag lita på mitt elbolag? Vi på Enkla Elbolaget berättar allt du behöver veta, så tydligt det bara går och tycker att det är dags att hylla ärlighet och transparens.

Kanske kan vi få en hel bransch att följa i våra fotspår, den här gången också?

Vill du också ha ett elbolag du kan lita på?

Skaffa vår krångelfria och trygga elfond Relaxa.

Vi sparar inga uppgifter förrän du väljer att skicka din beställning.
Har du fortfarande frågor?
Kontakta
Kunde inte hitta det personnumret. Kontakta kundtjänst för att teckna ett avtal!

Ärligt talat – hela den enkla sanningen

Filmer från våra sociala kanaler, där du får barnens syn på ärlighet, enkelhet, elprylar och annat som har med vår enkla sanning att göra. Allt finns samlat här.

Finns det tillfällen då det är ok att ljuga?

Agnes, Love, Minnah, Liam, Alma och Love om den barnsligt enkla sanningen.

När man skojar, då brukar man bli lite glad i munnen.

Agnes, Love, Minnah, Liam, Alma och Love om den barnsligt enkla sanningen.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt
Stängt