En enkel deal för er golfklubb

Vårt föreningssamarbete ger er golfklubb 1 000 kr för varje medlem som tecknar elavtal hos oss.

Så här fungerar det

Vi ger er chansen att stärka golfklubbens ekonomi för att kunna göra mer satsningar till förmån för era medlemmar genom vårt föreningssamarbete. För varje medlem som tecknar vårt elavtal elfonden Relaxa får klubben 1000 kr. Som extra bonus får föreningen dessutom 10 000 kr extra i mängdbonus när 100 medlemmar anslutit sig till oss. En win-win för båda parter där medlemmarna får ett smart elavtal och ni får mer pengar att satsa på klubben!

Golfspelare

Kom igång enkelt

I uppstarten förser vi er med en personlig kontakt och ett
kom-igång-paket som hjälper er att nå ut till era medlemmar med erbjudandet. I paketet ingår information om samarbetet som kan användas till medlemsutskick och instruktioner för hur man tecknar elavtal och gynnar klubben.

Den summa som golfklubben samlar på sig under året sammanställs vid årskiftet och utbetalning sker kort därefter.

Ett smart elavtal
med elfonden Relaxa

Elfonden Relaxa är ett smart elavtal där våra fondförvaltare tar hand om elinköpen. Elmarknadens priser svänger upp och ned hela tiden. Genom att bevaka elmarknaden kan förvaltarna köpa in mer el när priset är som lägst och samla i en fond. Målsättningen? Att jämna ut elmarknadens toppar och försöka uppnå ett så bra elpris som möjligt för kunderna i fonden genom att köpa in mer el när priset är som mest fördelaktigt.

Dessutom ingår 100 % klimatklok el från sol, vind och vatten. Helt utan extra kostnad.

elfonden Relaxa

Det här händer efter intresseanmälan

När vi fått in en intresseanmälan kontaktar vi er och berättar mer om hur ett upplägg kan se ut. Hela processen från intresseanmälan tills ni är igång går snabbt.

Gör en intresseanmälan

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 09.00 - 16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00