Ny bostad?
Ny bostad?
Flytta elen - vi fixar flyttpizzan
Enkla Elbolaget är ett klokt val för ditt nya boende. Du får inte bara ett enkelt elbolag utan också prisvärd och klimatklok el. Dessutom ser vi till att göra din flytt så krångelfri som möjligt och bjuder på flyttpizza efter allt slit.

Även ditt elavtal behöver ett nytt hem

Vi vet att det är mycket att tänka på när du flyttar: flyttanmälan, adressändring och transporter. Som kund hos oss vill vi göra det enkelt för dig mitt i flyttkaoset. Om du tar med oss till ditt nya boende får du just nu 300 kronor i presentkort hos Onlinepizza.  Du kan njuta av en enkel flytt och vi ser till att även ditt elavtal får ett nytt hem.

 

Att tänka på vid flytt

Det är ditt nya anläggnings-ID till den nya bostaden som ska fyllas i formuläret nedan. Ett anläggnings-ID får du från ditt nätbolag när du har gjort en flyttanmälan. Glöm inte heller att fylla i ditt inflyttningsdatum så vi vet när vi kan starta igång leveransen till dig.

Fyll i dina uppgifter så
hjälper vi dig att flytta din el!

Kunde inte hitta det personnumret. Kontakta kundtjänst för att teckna ett avtal!
Om Relaxa elfond
Vi kallar vår elfond för Relaxa – en bekväm lösning för dig som vill slippa tänka på elmarknadens svängningar och istället låta experterna göra jobbet.
I Relaxa ingår:

• Vår trygga elfond
• Prisbevakning
• Klimatklok el
• Enkel faktura
• Support

Klimatklok el från sol, vind och vatten.
Som elbolag har vi en unik möjlighet att förenkla livet för våra kunder samtidigt som vi minimerar vår miljöpåverkan. Därför erbjuder vi bara en enda produkt: Klimatklok el. Vi garanterar att varje kilowatt du förbrukar kommer från förnybara energikällor – sol, vind och vatten. Härifrån kommer den renaste elen, till största delen producerad i Sverige.
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Öppet
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Öppet