Enkla Elbolagets logga
Företagssäljaren som ger energi i mörkret

Precis när novembermörkret gjort entré kommer han in med ny, härlig energi.  Vi snackar om vår nya kollega Richard, som kommit på plats i vårt säljgäng. Och eftersom han nu har hängt med oss på Enkla Elbolaget ett tag, passade vi på att ställa några frågor för att få en bättre bild av vem vår nya kollega är.

Richard bor i ett gammalt hus från 1912 som ligger prick mellan Ystad och Malmö. Han har ett långt förflutet som chef för en av Sveriges större sportkedjor. Precis innan han gjorde entré hos oss jobbade han med försäljning av ergonomiprodukter. Och här på Enkla Elbolaget fortsätter hans säljarkarriär inom företagssälj.

Tjena Richard, vad blir din uppgift som företagssäljare på Enkla Elbolaget?

Eftersom jag utgår från Malmö kommer mitt främsta fokus vara att vårda relationerna till både nya och gamla företagskunder i Sydsverige. Jag kommer hjälpa kunderna med elen men också bolla lösningar inom sol och ladd som passar deras behov.

Hur känns det så här långt?
Det känns bara varmt och härligt. Jag har fått ett fint välkomnande och det känns som om det här kommer bli bra. Jag uppskattar verkligen Enkla Elbolagets filosofi om enkelhet som stämmer bra överens med hur jag själv gillar att leva.

Över till en annan typ av frågor: Vilken musik ger dig energi?
Hoppsan! Det här svaret blir kanske inte så skoj. Jag lyssnar inte så mycket på musik haha… Så det blir inte ofta jag energiladdar med musik. Men om jag måste så blir det något av det som spelas på radion i bilen. 🙂

Vad skulle titeln på din självbiografi vara?
”Allt löser sig”. Jag är bra på att inte hänga upp mig på saker. Vi ställs alla inför nya prövningar varje dag och det finns ingen mening i att nojja över allt. Skulle något gå snett så kommer det oftast något positivt ur det också. Det löser sig helt enkelt.

Finns det något du är världsbäst på?
Ohja! Att städa. Jag är väldigt pedant. Både på gott och ont kanske. Men jag trivs när det är ordning och reda. Mitt bästa städtips är att aldrig låta det förfalla. När man håller snyggt hela tiden är det inte lika jobbigt att städa.

Liknande artiklar

Effektivt brandskydd och hantering av batterier – Experttips för ditt hem

Vilken brandskyddsutrustning borde alla ha hemma? Hur hanterar du ett antänt batteri och vad ska du göra om elden inte går att stoppa? Brandskyddsföreningens elexpert har svaren.   Nödvändig brandskyddsutrustning för hemmet Joakim Jonsson är elexpert på Brandskyddsföreningen. Han berättar att du kan minska risken för elbränder genom att se till att elanläggningen och alla […]

Träbaserade vindkraftverk – Både grönare och starkare

Från en visionär idé på Chalmers 2016 till ett torn för ett kommersiellt vindkraftverk i drift 2023. Träteknologiföretaget Modvion har reformerat tekniken för förnybar elproduktion med sina innovativa konstruktioner i laminerad träfanér.   Allt började på Chalmers, dit uppfinnaren och båtbyggaren David Olivegren vände sig för att undersöka om hans vision om vindkraftverk i laminerad […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt