2019-04-03 Personal
Nytt energitillskott på kontoret

Den här veckan har vi fått nytt tillskott på kontoret i Ronneby. Charlotte Kardos är ett välkommet tillskott in på vår säljavdelning där hon kommer att se över elavtalen för våra företagare, större som mindre.   

Charlotte kommer tidigare från en tjänst inom telekom – och finansbranschen där hon har haft en liknande tjänst med fokus på att etablera goda kundrelationer med företagskunder. Just goda kundrelationer är något som hon brinner för.

– Jag arbetar ständigt för att upprätthålla ett hållbart och gott samarbete med kund. Det bästa med att jobba som säljare mot företag är att hitta just den lösning som passar bolagets förutsättningar. Lyhördhet mot kund och att ge bra support är viktiga delar i mitt arbete som säljare.

Självklart kommer även Charlotte vara behjälplig till våra kunder när det gäller andra produkter som solceller, laddstolpar eller energieffektivisering.

– Det ska bli spännande att lära sig branschen och att arbeta med de hållbara produkter som Enkla Elbolaget erbjuder. Att sälja klimatklok el, solceller och laddstolpar känns helt rätt i magen.

 

Välkommen Charlotte!

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 09.00 - 15.00
Lunchstängt: 12.00-13.00