Enkla Elbolagets logga
2019-04-03 Personal
Nytt energitillskott på kontoret

Den här veckan har vi fått nytt tillskott på kontoret i Ronneby. Charlotte Kardos är ett välkommet tillskott in på vår säljavdelning där hon kommer att se över elavtalen för våra företagare, större som mindre.   

Charlotte kommer tidigare från en tjänst inom telekom – och finansbranschen där hon har haft en liknande tjänst med fokus på att etablera goda kundrelationer med företagskunder. Just goda kundrelationer är något som hon brinner för.

– Jag arbetar ständigt för att upprätthålla ett hållbart och gott samarbete med kund. Det bästa med att jobba som säljare mot företag är att hitta just den lösning som passar bolagets förutsättningar. Lyhördhet mot kund och att ge bra support är viktiga delar i mitt arbete som säljare.

Självklart kommer även Charlotte vara behjälplig till våra kunder när det gäller andra produkter som solceller, laddstolpar eller energieffektivisering.

– Det ska bli spännande att lära sig branschen och att arbeta med de hållbara produkter som Enkla Elbolaget erbjuder. Att sälja klimatklok el, solceller och laddstolpar känns helt rätt i magen.

 

Välkommen Charlotte!

Liknande artiklar

Effektivt brandskydd och hantering av batterier – Experttips för ditt hem

Vilken brandskyddsutrustning borde alla ha hemma? Hur hanterar du ett antänt batteri och vad ska du göra om elden inte går att stoppa? Brandskyddsföreningens elexpert har svaren.   Nödvändig brandskyddsutrustning för hemmet Joakim Jonsson är elexpert på Brandskyddsföreningen. Han berättar att du kan minska risken för elbränder genom att se till att elanläggningen och alla […]

Träbaserade vindkraftverk – Både grönare och starkare

Från en visionär idé på Chalmers 2016 till ett torn för ett kommersiellt vindkraftverk i drift 2023. Träteknologiföretaget Modvion har reformerat tekniken för förnybar elproduktion med sina innovativa konstruktioner i laminerad träfanér.   Allt började på Chalmers, dit uppfinnaren och båtbyggaren David Olivegren vände sig för att undersöka om hans vision om vindkraftverk i laminerad […]

Hur effektiva är solceller om vintern?

Du har kanske ställt dig frågan ovan, oavsett om du redan har solceller eller står i begrepp att göra en installation. Låt oss reda ut verkningsgrad, vinklar på paneler och förmånliga avdrag med Malte Rungård, byggteknisk rådgivare på Villaägarna.   Solceller är en förnybar energikälla som producerar elektricitet även på vintern, men av naturliga orsaker är […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt