Enkla Elbolagets logga
2019-07-09
Nya stjärnor på Enkla Elbolaget

Två nya stjärnor, Emeli och Filip, har nyligen börjat hos oss på Enkla. Emeli på kundsupport där hon kommer jobbar med att hjälpa våra kunder med allt från stort till smått. Filip på säljsidan med uppgiften att vårda relationen till kunderna – som att se över deras avtal och vara rådgivare.

Emeli kommer tidigare från en tjänst som handläggare på statlig myndighet och tycker det ska bli lärorikt att växla om till elbranschen.

– Jag tycker det ska bli otroligt spännande att vara en del av ett bolag som vill förenkla en komplex och invecklad bransch. Och tänk att jag ska få vara ett av ansiktena utåt. Kul!

Nyexad organisationsledare med erfarenhet inom serviceyrket som älskar att jobba idellt med sport. Så ser en del av Filips CV ut. Framtidsfokuset är en viktig pusselbit till varför det blev just Enkla Elbolaget näst på tur.

– Det är spännande att få vara en del av ett bolag som tittar framåt. Särskilt med ett varumärke som har ett så starkt koncept inom förnybar energi.

Om du fick välja – vilken energipryl skulle du inte klara en dag utan?
Emeli: Kaffekokaren. Utan mitt kaffe hade jag haft svårt att hålla energinivån hög under hela dagen.

Filip: Mobilen. Men det nog de flesta säga så det känns lite trist. Hmm.. diskmaskinen då. Vi kan säga såhär: Jag har testat att leva utan.

Liknande artiklar

Effektivt brandskydd och hantering av batterier – Experttips för ditt hem

Vilken brandskyddsutrustning borde alla ha hemma? Hur hanterar du ett antänt batteri och vad ska du göra om elden inte går att stoppa? Brandskyddsföreningens elexpert har svaren.   Nödvändig brandskyddsutrustning för hemmet Joakim Jonsson är elexpert på Brandskyddsföreningen. Han berättar att du kan minska risken för elbränder genom att se till att elanläggningen och alla […]

Träbaserade vindkraftverk – Både grönare och starkare

Från en visionär idé på Chalmers 2016 till ett torn för ett kommersiellt vindkraftverk i drift 2023. Träteknologiföretaget Modvion har reformerat tekniken för förnybar elproduktion med sina innovativa konstruktioner i laminerad träfanér.   Allt började på Chalmers, dit uppfinnaren och båtbyggaren David Olivegren vände sig för att undersöka om hans vision om vindkraftverk i laminerad […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt