2021-06-02 CSR
Kramgo energi

Säkert är vi många som saknar att kramas nu när världen är upp och ner. En kram kan ge härlig energi och pepp när det behövs. Den kan pigga upp en ledsen kompis eller ges till någon när det hänt något skoj. En kram är helt enkelt något som ger energi både till den som får en men också till den som ger en. Men hur sprider vi energi nu när vi inte får kramas?

Tillsammans med vår partner Ung Företagsamhet i Blekinge skickade vi i våras ut ’’Kompisutmaningen’’ till elever i årskurs 4 – 6 i Blekinge/Bromölla. Vi frågade: – Hur visar vi att vi är bra kompisar och ger varandra mer energi när vi inte får ge varandra kramar?

Klassvis skulle de ta fram förslag på hur man är bra kompisar och vad man kan göra för att ge sina kompisar mer energi i tider som dessa. Den vinnande klassen fick också äran att visa upp sitt bidrag i både våra och UF:s sociala medier. Och även en välförtjänt påfyllning till klasskassan.

Vi har nu utsett vinnaren och det är… klass 5B, Mörrumsskolan! Tack för ert finfina bidrag till tävlingen. Vi är imponerade av ert engagemang och hur ni på olika sätt tänkt ut flera olika kreativa lösningar för att sprida energi nu när världen är annorlunda och kramarna uteblir.

Grattiskram till er!

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt