Enkla Elbolagets logga
2020-01-22 Personal
Härlig systemutvecklare på plats i Ronneby

Det är full rulle här på Enkla Elbolaget. Vi kickstartar det nya året med att välkomna systemutvecklaren Alexander till oss.  Alexander kommer närmast från att ha jobbat med utveckling av självbetjäningstjänster och förvaltning av webben på Försäkringskassan. Här på Enkla Elbolaget kommer hans roll att se lite annorlunda ut:

– På Enkla kommer mitt främsta fokusområde vara utveckling och underhåll av kundsystemen. Framåt kommer jag även att jobba med förbättring av hur kunderna kan ta del av sin elanvändning på vår webb.

Eftersom du nu jobbar inom elbranschen – vilket är ditt bästa energispartips?
– Det är att skaffa smarta hem-prylar. När du får mer kontroll över din belysning och andra energiförbrukande saker kan du lättare styra hur mycket dem används genom timers – och rörelseaktivering.

 

Välkommen till oss Alexander!

Liknande artiklar

Effektivt brandskydd och hantering av batterier – Experttips för ditt hem

Vilken brandskyddsutrustning borde alla ha hemma? Hur hanterar du ett antänt batteri och vad ska du göra om elden inte går att stoppa? Brandskyddsföreningens elexpert har svaren.   Nödvändig brandskyddsutrustning för hemmet Joakim Jonsson är elexpert på Brandskyddsföreningen. Han berättar att du kan minska risken för elbränder genom att se till att elanläggningen och alla […]

Träbaserade vindkraftverk – Både grönare och starkare

Från en visionär idé på Chalmers 2016 till ett torn för ett kommersiellt vindkraftverk i drift 2023. Träteknologiföretaget Modvion har reformerat tekniken för förnybar elproduktion med sina innovativa konstruktioner i laminerad träfanér.   Allt började på Chalmers, dit uppfinnaren och båtbyggaren David Olivegren vände sig för att undersöka om hans vision om vindkraftverk i laminerad […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt