Enkla Elbolagets logga
2019-06-27 Produkter
Framtiden körs på el! Satsa på laddstolpar till kunder och medarbetare

Funderar ni på att skaffa laddstolpar som en service till företagets kunder och medarbetare? Känner ni till att er laddlösning kan anpassas helt efter era behov – från kapacitet och utseende till funktioner och betallösning? Om ni väljer rätt partner för satsningen vill säga.

Viktor Ebbinge är företagssäljare för Skåne på Enkla Elbolaget och pratar både ofta och gärna om fördelarna med att satsa på laddstolpar när han träffar kunder. Jämte installation av solpaneler och energieffektivisering är laddstolpar ett starkt mervärde för de företag som väljer Enkla Elbolaget för en krångelfri vardag. Här berättar Viktor om erbjudandet och de största vinsterna.

– Antalet elbilar och hybrider på de svenska vägarna växer lavinartat. Med antalet bilar ökar behovet av laddmöjligheter och allt fler kunder ser det som ett naturligt steg att satsa på laddstolpar för medarbetare och/eller kunder.

Varför är laddstolpar en bra investering?
Anledningarna är flera. För vissa företag handlar det om att nå miljömål eller bemöta kraven i en certifiering. För andra kunder finns det ett värde i att ligga i framkant, kanske för att det rimmar väl med varumärkets värderingar och verksamheten. Många väljer el- eller hybridbilar när det är dags att byta ut tjänstebilarna eftersom det finns subventioner och förmånsvärdet är betydligt lägre än för bilar som drivs med fossilt bränsle. Och för att göra miljön en tjänst såklart. Oavsett anledning så är det en investering för framtiden.

Varför skaffa laddstolpar genom Enkla Elbolaget?
– Att ta hjälp av oss på Enkla Elbolaget för satsningen på laddstolpar är en bra idé för dig som uppskattar just enkelhet och en långsiktigt bra affär. Vi tar hand om hela processen och vår samarbetspartner är Mer Sweden som är den ledande aktören på den svenska marknaden och har landets största publika nätverk av laddstationer. De bidrar med smart och kundvänlig mjukvara och hårdvara av bästa kvalitet. När du köper laddstolpar via oss får automatiskt tillgång till allt detta.

Man kan säga att vi hjälper företaget att ge sina kunder service och mervärde, och det blir ett tungt vägande mervärde också för vår kund.

Totalansvaret
Vi tar hand om allt – från rådgivning kring vilken lösning som täcker era behov till markarbete, logistik och installation. Det enda vi behöver från er är ett ”Ok, vi kör!”

Flexibiliteten
Laddstolparna finns med en rad olika kapaciteter (kilowatt) och är olika snabba. Både utseende och funktion skräddarsys efter era behov och önskemål. Ytterligare en fördel är att ni kan välja att laddstolparna bara ska vara öppna för medarbetare och kunder under en viss del av dygnet, och fria för alla att använda utanför de timmarna. Ni bestämmer också hur mycket det ska kosta att ladda sin bil hos er.

Om ni bara vill köpa hårdvaran från oss och sköta installationen själva går det också bra – flexibelt som sagt.

Krångelfriheten
Service av stolpar och uppdatering av mjukvara en gång/år ingår och ni har dygnet-runt-service från kundtjänst. Administration och fakturering av de som använder era stolpar sköts av vår partner – helt utan er inblandning.

Våra laddstolpar är användarvänliga. Genom en ”tag” eller ett kort kan era medarbetare ladda bilen på samtliga stationer i leverantörens laddnät i Sverige och får alla kostnader på en samlad faktura.

Kvalitetsprodukter
Stolparna är av premiumkvalitet – robusta och vädertåliga. Och vår leverantör är snabb med att förbättra mjukvaran i takt med utvecklingen.

Finansieringsalternativen
Ni kan välja att betala kontant eller att lägga upp ett förmånligt leasingavtal för hela summan, inklusive anläggningsarbetet. Vad passar er bäst?

Ett mervärde i vårt breda erbjudande

– En del av de kunder som köpt våra laddstolpar var sedan tidigare elkunder och uppskattar att vi utöver att ge dem förvaltad, klimatklok och krångelfri el, har blicken framåt och erbjuder innovativa lösningar som solpaneler och laddstolpar. Andra hittar till oss när de börjar sondera möjligheterna för laddstolpar och blir sedan elkunder i steg två.

Att tanken på laddlösningar väcks beror ofta på att några medarbetare på företaget skaffat elbil eller laddhybrid. Eller på att det är dags för nya tjänstebilar, som jag tidigare nämnde.

Steg för steg – så går det till

  1. Vi diskuterar era behov och möjligheter: Hur många stolpar behöver ni? Vilken kapacitet ska ni satsa på? 22 kWh ger en framtidssäkrad laddstolpe.
  2. Vi får ett ok – kör!
  3. Ni specificerar era önskemål: Hur ska era stolpar se ut och vilka ska kunna använda dem? Utseende och mjukvara skräddarsys.
  4. Vi drar igång markarbete och installation.
  5. Ni kan ladda lyckliga i alla era dagar.

Är ni redo för laddstolpar? Hör av er till Viktor Ebbinge eller någon av Enkla Elbolagets andra säljare. Kontaktuppgifterna hittar ni här.

Liknande artiklar

Effektivt brandskydd och hantering av batterier – Experttips för ditt hem

Vilken brandskyddsutrustning borde alla ha hemma? Hur hanterar du ett antänt batteri och vad ska du göra om elden inte går att stoppa? Brandskyddsföreningens elexpert har svaren.   Nödvändig brandskyddsutrustning för hemmet Joakim Jonsson är elexpert på Brandskyddsföreningen. Han berättar att du kan minska risken för elbränder genom att se till att elanläggningen och alla […]

Träbaserade vindkraftverk – Både grönare och starkare

Från en visionär idé på Chalmers 2016 till ett torn för ett kommersiellt vindkraftverk i drift 2023. Träteknologiföretaget Modvion har reformerat tekniken för förnybar elproduktion med sina innovativa konstruktioner i laminerad träfanér.   Allt började på Chalmers, dit uppfinnaren och båtbyggaren David Olivegren vände sig för att undersöka om hans vision om vindkraftverk i laminerad […]

Hur effektiva är solceller om vintern?

Du har kanske ställt dig frågan ovan, oavsett om du redan har solceller eller står i begrepp att göra en installation. Låt oss reda ut verkningsgrad, vinklar på paneler och förmånliga avdrag med Malte Rungård, byggteknisk rådgivare på Villaägarna.   Solceller är en förnybar energikälla som producerar elektricitet även på vintern, men av naturliga orsaker är […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt