Enkla Elbolagets logga
Företagssäljaren som gillar tunga utmaningar

Nu är det nytt år och nya möjligheter som gäller. Vi välkomnar 2022 med öppna armar och ser framemot ett nytt år med massa kul. Och vi börjar med att presentera en lite extra kul grej. Vi har blivit med ny kollega! Precis efter årsskiftet välkomnade vi vår nya företagssäljare Stina till Enkla Elbolaget. Tjoho! 

Stina bor i gamla hemstaden Lund och är en social och nyfiken prick som gärna ställer frågan ’’varför då?’’. Hon har tidigare jobbat med laddinfrastruktur och här hos oss tar hon plats som företagssäljare. När Stina inte jobbar utmanar hon gärna psyket i Crossfitboxen eller på en löparrunda.

Hej och välkommen Stina! Vad blir din uppgift som företagssäljare?
Jag kommer att jobba med nykundsbearbetning på företagssidan och upprätthålla kontakten till dom kunderna som vi redan har. Den större delen av tiden kommer jag att spendera på Malmökontoret och ha kontakt med kunder via telefon/mejl. Men såklart blir det också ett och annat fysiskt kundbesök.

Vi erbjuder el och men också lösningar inom sol, ladd och energieffektivisering till våra kunder. Vilket område skulle du säga att du är lite extra expert på? Definitivt ladd. Jag har tidigare jobbat med nyinstallationer av ladd och drift av elbilsladdare. Eftersom det är en het potatis hoppas jag på att kunna bidra med perspektiv på ämnet och vara en extra tillgång för att kunna identifiera kundernas behov i omställningen till elektrifieringen.

Vad tycker du är det finaste med säljaryrket? Och vad är du bra på om säljare?   
Att skapa långsiktiga relationer! Det skapar långsiktig lönsamhet för bolaget och blir en win-win situation. Är båda parter nöjda brukar det också bli bra i längden. Som säljare är jag bra på att vara lyhörd och lyssna in kundens behov.

Nu jobbar du på ett elbolag med kärnbudskapet ’’Vi tar inte energi. Vi ger’’. Om du behöver härlig energi, vilken musik spelar du då?
Definitivt elektronisk musik. Humör får oftast styra men de genre som spelas mest är trance och techno. Sen ibland kan det vara lite långsammare och ibland snabbare, det är som sagt väldigt humörstyrt.

Nästa fråga – om du hade fått byta plats och vara en kändis för en dag, vem hade du valt?
Oj, svårt. Hade inte tackat nej till Magdalena Anderssons plats, vem vill inte vara Sveriges första kvinnliga statsminister? Eller kanske Tia-Clair Toomey som har vunnit Crossfit games 5 gånger i rad. Tänk att få klassas som världens mest vältränade kvinna. Märks det att jag älskar Crossfit? 😉

Och sista – vad är du riktigt, riktigt bra på?
Jag är riktigt bra på att baka lussebullar, kladdkaka och marklyft. Och att få människor att må bra och skratta har jag fått höra.

Liknande artiklar

Effektivt brandskydd och hantering av batterier – Experttips för ditt hem

Vilken brandskyddsutrustning borde alla ha hemma? Hur hanterar du ett antänt batteri och vad ska du göra om elden inte går att stoppa? Brandskyddsföreningens elexpert har svaren.   Nödvändig brandskyddsutrustning för hemmet Joakim Jonsson är elexpert på Brandskyddsföreningen. Han berättar att du kan minska risken för elbränder genom att se till att elanläggningen och alla […]

Träbaserade vindkraftverk – Både grönare och starkare

Från en visionär idé på Chalmers 2016 till ett torn för ett kommersiellt vindkraftverk i drift 2023. Träteknologiföretaget Modvion har reformerat tekniken för förnybar elproduktion med sina innovativa konstruktioner i laminerad träfanér.   Allt började på Chalmers, dit uppfinnaren och båtbyggaren David Olivegren vände sig för att undersöka om hans vision om vindkraftverk i laminerad […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt