Vår idé. Vår historia.

Enkel el ska vara en självklarhet

Din el ska vara enkel, prisvärd och klimatklok. Då är den som allra bäst. Och det är precis sådan el du får när du väljer Enkla Elbolaget. Att vi på Enkla Elbolaget tycker att enkel el är en självklarhet, ja det hör du på vårt namn. Och vi tycker att alla har rätt till ett riktigt bra elavtal. Därför har vi valt bort alla krångliga avtalsformer som många andra elbolag erbjuder. Så glöm allt vad el till fastpris, mixavtal eller rörliga elavtal innebär. Vi erbjuder istället ett enda riktigt prisvärt och enkelt alternativ. Vi kallar det Enkla Portföljen. Det perfekta valet för dig som söker en professionell hantering av företagets elinköp och som vill kunna fokusera på kärnverksamheten.

Förvaltad el lönar sig
Med Enkla Portföljen tar ni del av volymfördelar som bara stora företag tidigare kunnat utnyttja. En av förklaringarna är att våra elförvaltare köper in elen till flera företag samtidigt. Tillsammans är ni starkare än var för sig.

Vår historia
Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft och tillsammans med Jämtkraft och Scandem är vi Sveriges sjätte största elkoncern. Med all vår samlade erfarenhet jobbar vi oavbrutet för att du ska få en riktigt bra erfarenhet av ditt elköp. Och för att göra ditt liv som ansvarstagande elkund enklare, till exempel genom smarta laddlösningar för elbilar och solceller på taket. Vi vill ha en elmarknad som sätter kunden i centrum. Läs mer här.

Läs mer om Enkla Portföljen
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt