Enkel el ska
vara en självklarhet

Din el ska vara enkel, prisvärd och klimatklok. Då är den som allra bäst. Och det är precis sådan el du får när du väljer Enkla Elbolaget.

Att vi på Enkla Elbolaget tycker att enkel el är en självklarhet, ja det hör du på vårt namn. Och vi tycker att alla har rätt till ett riktigt bra elavtal. Därför har vi valt bort alla krångliga avtalsformer som många andra elbolag erbjuder. Så glöm allt vad el till fastpris, mixavtal eller rörliga elavtal innebär. Vi erbjuder istället ett enda riktigt prisvärt och enkelt alternativ. Vi kallar det Elfonden Relaxa.

Med Elfonden Relaxa slipper du ställas inför krångliga val och snåriga jämförelser. Ångerrätten på 14 dagar ingår alltid. Liksom vår helt krångelfria och lättillgängliga kundsupport. Enklare än så blir det inte.

Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft och tillsammans med Jämtkraft och Scandem är vi Sveriges sjätte största elkoncern. Med all vår samlade erfarenhet jobbar vi oavbrutet för att du ska få en riktigt bra erfarenhet av ditt elköp. Och för att göra ditt liv som elkund enklare.

Läs mer om Relaxa
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Stängt