Enkla Elbolagets logga
2019-03-29 CSR
Enkla Elbolaget stödjer allas rätt till idrott

Vi vill att alla ska ha samma möjligheter – även inom idrotten. Efter ett längre samarbete med Åhus Bechhandboll Festival kändes det därför självklart att hoppa på deras nya initiativ ”Idrott för alla”.

Under flera år har Enkla Elbolaget sponsrat Åhus Bechhandboll Festival – Sveriges största beachhandbollturnering för barn och ungdomar. Enkla Elbolaget har bland annat försett spelarna med laddade mobiler.

– Vi brukar ha cirka 500 laddplatser där deltagarna kan ladda sina mobiler. På ett läger är laddmöjligheterna ofta begränsade så vår laddstation har varit väldigt uppskattad, säger Cecilia Håkansson, marknadschef på Enkla Elbolaget.

 

Projektet Idrott för alla
Åhus Bechhandboll har nu startat ett nytt projekt som heter ”Idrott för alla”. Projektet syftar till att utveckla möjligheten för barn och ungdomar med funktionsvariationer att utöva beachhandboll.

– När vi hörde talas om projektet ”Idrott för alla” kändes det självklart att vi skulle engagera oss. Att jobba för inkludering är något vi tycker är väldigt viktigt i vårt csr-arbete, säger Cecilia och fortsätter:

– Exakt hur vi ska stötta projektet är inte helt klart än. Däremot vet vi att vi kommer sponsra med pengar men vi vill också hitta ett sätt där vi får vara aktiva.

 

”Samhällsengagemang är oerhört viktigt”
Cecilia berättar att hon har ett starkt personligt engagemang vilket gör samarbetet med Åhus Bechhandboll än mer givande.

–  Jag tycker det här med samhällsengagemang är oerhört viktigt men framförallt oerhört kul. Jag tror det är avgörande att vi som driver projektet har ett personligt driv och engagemang – då blir det nog som bäst, säger Cecilia.

Liknande artiklar

Earth Hour 2024

Tillsammans för en ljusare framtid – delta i Earth Hour  Lördag 23 mars, kl 20:30 – 21:30   I helgen knackar Earth Hour på dörren och med det finns det chans att visa lite extra kärlek för vår jord. I tider där klimatet står i fokus och varje handling räknas, uppmanar Världsnaturfonden (WWF) världen att […]

Årets julgåva 2023

CSR
Våra Enklahjärtan bankar lite extra när vi får möjlighet att engagera oss i samhällsfrågor kopplade till energi, miljö och människors lika värde. I år har vi på Enkla Elbolaget valt att skänka årets julgåva till UNICEF och deras viktiga arbete för att skydda barns rättigheter. Genom att fokusera på barns välbefinnande, utbildning och livsnödvändiga resurser […]
Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt