Enkla Elbolaget och ECOKRAFT gör er solklara

Att producera egen sol-el är ett smart sätt att minska energikostnader och driva verksamhet på ett hållbart sätt. Vi på Enkla Elbolaget hjälper er hela vägen från planering till egenproducerade kilowatt. Under våren 2021 tecknade vi avtal med en ny partner för solcellsanläggningar – ECOKRAFT.

ECOKRAFT är en helhetsleverantör av kvalitetsanläggningar för solkraft med tillverkning inom EU. Bland kunderna finns företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Bolaget grundades 2008 och sedan dess har de projekterat, installerat och driftsatt cirka 3000 solcellsanläggningar i Sverige. Idag har de 10 kontor runt om i landet och växer stadigt tack vare sitt fokus på service och kvalitet, tryggt ägande, garanterad funktion och säkra installationer. Batterilagringslösningar och smart styrning ger ännu mer värde till erbjudandet.

ECOKRAFT är SOLARWATT Premium Partner Gold och utnämnt till Di Gasell – helt enkelt en premiumleverantör av förnybar energi som, precis som vi på Enkla Elbolaget, driver omställningen till fossilfritt och klimatklokt.

Oscar Gustavsson, VD på ECOKRAFT om samarbetet:
– Det är jätteroligt att vi har hittat varandra. Vårt mål är att varje kund ska kunna vara en referenskund. Med ett hållbart elavtal från Enkla Elbolaget erbjuder vi nu en ännu mer komplett leverans. Perfekt!

Vår VD Kenneth är minst lika positivt laddad:
– Det känns väldigt bra att ECOKRAFT precis som vi värderar kvalitet och kundupplevelsen högt. Tillsammans hjälper vi våra kunder in i en mer hållbar, och solklar, framtid.

Läs mer om vår nya solcellspartner på ecokraft.se

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt