CSR
En skillnad för framtidens planet

Den 26:e augusti visades WWF:s insamlingsgala ’’En kväll för vår planet’’. En gala som ger oss insikt om vår påverkan på jorden och belyser problemen med klimatförändringar, skogsskövling, illegal jakt och andra hot. Men den belyser också hur vi kan göra skillnad. Att bli planetfadder och stötta WWF:s arbete med att stoppa förstörelsen är en sån skillnad. För om vi alla hjälps åt, med stort som smått, kan jordens liv få en chans att återhämta sig igen.

För att stötta det viktiga arbete som WWF gör för vår älskade planet valde vi på Enkla Elbolaget därför att skänka 10 000 kr. För det är tillsammans som vi gör skillnad.

Läs mer här: https://www.wwf.se/stod/planet/

En fossilfri framtid
För oss på Enkla Elbolaget är hållbarhet och att vara snäll mot jordens resurser en viktig del i vårt arbete. Att endast erbjuda våra kunder 100 % klimatklok el från sol, vind och vatten är en självklarhet. Dessutom vill också få fler att välja en fossilfri framtid genom att erbjuda laddlösningar till elfordonet och solceller på taket. På företagsidan gör vi även energikartläggningar, som på sikt innebär minskad förbrukning i verksamhetens lokaler och processer.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 09.00 - 15.00
Lunchstängt: 12.00-13.00