Elfond ersatte fast pris

I tider av höga elpriser är det många elbolag som slutat erbjuda avtal till fast pris. Något som vi på Enkla Elbolaget slutade med för flera år sen och istället ersatte med vår elfond Relaxa. Hör vår VD Kenneth berätta mer om beslutet i P4 Blekinge.

Lyssna här

Elfonden Relaxa – bäst över tid
Elfonden Relaxa är vår bästa och mest populära produkt. Våra elhandelsexperter granskar ständigt elmarknaden och har koll på allt som kommer påverka elpriset i framtiden. Med den informationen i bagaget handlar de el till ett bättre pris än vad som förväntas av den framtida marknaden. Det innebär att minst 70 % av den elvolym som ska levereras förvaltas, medan den återstående delen, alltså som mest 30 %, handlas till aktuellt marknadspris.

Att köpa in stora delar av elen i förväg är egentligen det enda sättet att få ett bättre pris än marknaden här och nu. Vi menar att vår elfond Relaxa och vår expertförvaltade el alltid är det mest prisvärda valet på lång sikt eftersom riskerna sprids, pristopparna kapas och man undviker marknadens snabba svängningar. Dessutom behöver du inte betala extra för att få klimatklok el från sol, vind och vatten.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00