3 bekväma äventyr på hemmaplan

Gå på din alldeles egna utomhusbio. Varma kvällar kan det vara mysigt att kolla på film i det fria. Spänn upp ett lakan om du har en projektor, eller kör direkt från datorn eller paddan. Poppa popcorn, bunkra upp med filtar och glöm inte myggskyddet. Bjud in några vänner så blir det en happening av det hela.

Du behöver inte åka till Abisko för att vandra och uppleva fin natur. Gå på upptäcktsfärd runt den egna knuten istället. Kontakta kommunens turistbyrå eller besök naturkartan.se för att hitta vandringsleder och slingor som passar både korta och långa ben. Glöm inte att packa ryggsäcken full med energi. 

Flytta ut måltiden. Ja, det är ett löjligt enkelt tips men det är också löjligt effektivt för att få ett nytt perspektiv på vardagen. Du kan satsa hårt och finduka med linne och tallrikar för alla rätter – eller köra en enkel variant à la picknick. Är inte vädret vad du hoppas på så flytta måltiden till ett annat rum. Är du trångbodd, bjud in dig hos grannen. Dörren kommer garanterad stå på vid gavel om du erbjuder dig att ta med god mat och dricka. 

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt