Att välja laddstolpar till företaget är enklare än någonsin

Utvecklingen mot en alltmer eldriven fordonskultur går snabbare och snabbare, och helt i rätt riktning enligt oss på Enkla Elbolaget. En sak är säker: ju fler som tar steget, desto snabbare går utfasningen av fossila bränslen. Här förklarar vår företagsrådgivare och tekniska projektledare Sam Ivarsson varför laddlösningar till företaget är en smart investering som gör skillnad länge – och hur Enkla Elbolaget gör valet ännu mer självklart.

Smidig helhetslösning
Vi kan med större och större säkerhet säga att eldrivet är på väg att bli det naturliga valet för många, både på privatsidan och hos företag. Och då behövs fler laddlösningar. På Enkla Elbolaget är vi alltid för att hjälpas åt att driva hållbara utvecklingar framåt. Därför är vi gärna med från start när ditt företag funderar på att erbjuda laddlösningar till medarbetare och kunder.

En sådan viktig investering är värd en professionell hantering, och som beställare ska du helt enkelt inte behöva bära det tunga lasset själv (om du inte vill det förstås), eller kastas runt mellan olika kontaktytor. Det ska vara enkelt att få allt från ett och samma håll.

Kort och gott brukar vi säga att vi är mer än bara en leverantör – för den som önskar är vi med i hela processen från rådgivning och behovsanalys till markarbete, logistik, slutgiltig installering, dygnet-runt-service hos kundtjänst och årlig uppdatering av mjukvara.

Anpassat utifrån företagets önskemål
Alla företag är olika och behoven likaså. Därför börjar vi alltid med en gemensam dialog där vi tar fram lösningarna som passar bäst för respektive företag. Här är några frågor vi diskuterar:
1. Hur många laddlösningar behöver ni? Vill ni installera dem fristående på vägg som boxar eller som stolpar? Båda möjligheter finns!

2. Hur ska era boxar eller stolpar se ut? Vilken laddeffekt och laddhastighet (kilowatt) är ni ute efter? Både utseende och mjukvara skräddarsys utifrån era önskemål.

3. Vilka ska ha tillgång till laddlösningarna – bara anställda eller också besökare och kunder? Kanske vill ni hålla dem öppna bara för medarbetare under vissa delar av dygnet och öppna upp för alla resterande tid?

4. Hur mycket ska laddningen kosta per kWh? Många väljer självkostnadspris utan påslag. Fakturering och administration sköts helt utan att ni behöver vara inblandade.

Vi hjälper till med ansökan om investeringsstöd
Via Naturvårdsverket kan företag ansöka om statligt stöd för gröna investeringar, som till exempel just installation av laddstolpar. Du kan få upp till 50 procent i bidrag av den totala kostnaden för installation och stolpar! Fantastiskt tycker vi – därför håller vi oss hela tiden uppdaterade och bistår gärna företag som vill få hjälp med ansökan eller veta mer om hur det funkar.

En investering för nu och sen
Ja, så är det faktiskt. Med vårt helhetserbjudande får du mer tid att ägna åt kärnverksamheten, samtidigt som företaget hänger med i rätt riktning och möter både medarbetare, kunder, allmänheten – och inte minst planetens – ökade krav på minskad fossil förbrukning. Med det i åtanke blir valet ganska enkelt.

Vill du diskutera hållbara laddlösningar med oss?
Kontakta en av våra företagssäljare så hjälper dom dig.

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00