2021-06-16 Personal
Account Managern som aldrig säger nej till ett äventyr

Hallå hallå säger vi till vår nya kollega Sandra! Hon har visat sig vara en riktig adrenalinsökare och säger aldrig nej till ett äventyr. Här på Enkla Elbolaget har hon precis kickat igång ett nytt äventyr som vår Account Manager.

Om Sandra
Jobbar som Account Manager på kontoret i Ronneby. Nyss hemkommen från London där hon bott de senaste 8 (!) åren. Nu har hon boat in sig i hemstaden Karlshamn och med sig hem finns ett välfyllt bagage. I London har Sandra bland annat jobbat med medieinköp på två stora flygbolag och tagit fram globala marknadsföringsstrategier för Arla.

Hallå Sandra! Berätta – vad gör du som Account Manager?
Som Account Manager jobbar jag mot Enkla Elbolagets företagskunder. Jag upptäcker nya affärsmöjligheter och underhåller relationen till de kunder som finns. Kort och gott så hjälper jag kunderna att hitta en lösning som matchar företagets behov, både nu och i framtiden. Det kan vara sånt som att välja elavtal, egenproduktion av klimatklok el eller att sätta upp laddpunkter till tjänstebilsflottan. En mix helt enkelt.

Hur känns det att vara en del av teamet på Enkla Elbolaget?
Varmt och välkomnande. Nu har inte jag hunnit träffa alla på plats men vi har fått säga hejhej den digitala vägen. Och trots att jag bara har hejat på kollegor via skärm så känner jag av den varma och välkomnande företagskulturen. Det känns också som om det finns mycket att lära av varandra. Många är erfarna elveteraner som gärna delar sin kunskap. Och för mig som vill utveckla och fördjupa mina kunskaper känns det som rena rama guldgruvan!

Du kränger ju energi hela dagarna. Om du själv behöver energi, vilken musik spelar du då?
Oj, klurig fråga! Älskar musik och bara längtar tills konsertvärlden kan öppna igen. Men olika perioder i mitt liv har påverkat min musiksmak. En del av mig har fastnat i den populära emoperioden som sköljde över oss under 2000-talet. Men jag är nog lite av en allätare och sålänge musiknivån är hög och basen maxad så går allt från tyngsta hiphop till kaxiga 90-talsband som Spice Girls hem. Musik är energi och gör mig alltid glad.

Om du hade fått byta plats och vara en kändis för en dag, vem hade du då valt?
J.K Rowling! Som 10 åring lät jag mig bli trollbunden av böckerna om Harry Potter. Sen dess har hon legat mig varmt om hjärtat. Mest av allt hade jag velat vara i hennes huvud natten när hon drömde ihop berättelsen om Harry. Vilken grej att få ihop en historia som slutar i ett kulturfenomen!

Nästa fråga! Berätta om något som du är riktigt bra på?
Att komma på ursäkter att inte gå till gymmet… Om det varit en sport tror jag att jag hade tagit hem guldet. 🙂 Annars måste jag säga att jag är duktig på att laga libanesisk grill. Älskar mat från Mellanöstern.

Och du som söker dig till kickar, vad är det mest äventyrliga du gjort?
Hoppat fallskärm i Norge trots att jag är livrädd för höjder. Bortsett från skräcken var utsikten så mäktig! Jag tänkte nog att jag skulle bota min rädsla för höjder, men det gjorde jag inte…

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: Stängt