Du kan spara tid, pengar och jordens resurser.

Tiotusentals elkunder har redan upptäckt fördelarna med enkel el. Inte bara för att det är så smidigt. För de allra flesta sjunker dessutom elkostnaderna. Och så får miljön det lite lättare också.

Vår elfond slår det mesta

Med el är det som med allt annat: att småhandla blir dyrt i längden. Därför har vi ersatt det rörliga elpriset med en elfond. Elen köps in i stora volymer när priset brukar vara som lägst. Det ger ett lågt snittpris och färre pristoppar, precis som när du storhandlar. Allt sköts av samma elförvaltare som hjälpt svenska storföretag att spara pengar i åratal.

Det lönar sig med elfond. Bilden visar prisutvecklingen under perioden oktober 2015 t.o.m. juli 2016.

Klimatklok el från förnybara källor

Som elbolag har vi en unik möjlighet att göra något för miljön och samtidigt förenkla livet för våra kunder. Därför erbjuder vi bara en enda produkt: Klimatklok el. Med Klimatklok el garanterar vi att varje kilowatt du förbrukar kommer från förnybara energikällor – sol, vind och vatten. Härifrån kommer den renaste elen, till största del producerad i Sverige. Vill du göra mer för miljön? Läs om våra smarta solpanelslösningar.  Glöm jämförelsesajter och kollpaneler

Vi kallar vår elfond för Relaxa – en bekväm lösning för dig som vill slippa tänka på elmarknadens svängningar och istället låta experterna göra jobbet. I Relaxa ingår:

  • Vår trygga elfond
  • Prisbevakning
  • Klimatklok el
  • Enkel faktura
  • Support

Ta del av vår film så blir det uppenbart för dig varför du ska välja Relaxa.

Här finns mer. Om du vill.

Vill du ha mer fakta och detaljer finns allt samlat på webben. Som kund loggar du in på Min el och läser enkelt av din förbrukning, dina kostnader och var elen kommer ifrån.

TILL TOPPEN