Ledig tjänst

Jobbansokan
Är du vår blivande digitala specialist?

Drivs du av att skapa resultat inom digital marknadsföring?
Vi söker nu en digital specialist med ett helhetsgrepp om hela den digitala kundresan. Tillsammans med sälj- och marknadsteamet, blir du en viktig kugge för att jobba med sömlöst kundbemötande.

Vilka är vi? Enkla Elbolaget är utmanaren i en traditionell bransch som vill göra allt för att förenkla för kunden. För oss är innovation och att vara i framkant en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft och tillsammans med Jämtkraft och Scandem är vi Sveriges sjätte största elkoncern.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Ronneby.

Vad innebär rollen?
Du kommer ha totalgrepp över kundupplevelsen (CX), från början till slut och även för vår digitala upplevelse (UX). Det är en analytisk och praktisk roll där du ansvarar för kundresan genom alla kanaler. Vi håller just nu på att implementera en ny IT-plattform där du kommer vara spindeln i nätet och ha koll på alla delarna i form av ex. rapportgenerering och underlag till analyser osv. Tillsammans med kollegor från sälj- och marknad bygger vi olika kundresor, från idé till succé. Du har koll på trender inom digital marknadsföring och kommunikation. Rollen innebär också kampanjhantering, utvärdering och justering genom marketing automation.

Vem är du?
Lyhörd för vad kunderna, kollegor och samarbetspartners har för åsikter. Fingertoppskänsla för analyser av målgrupper, användarvänlighet, kundresor osv. Du är nyfiken på vad som händer i vår omvärld och varför ett beteende ser ut på ett visst sätt. Du är genuint intresserad och engagerad i de digitala verktygen, såväl privat som i arbetslivet. Du brinner för kommunikation och vår affär, att skapa nytta för både kund och företaget. Framför allt ser vi att du är prestigelös och fungerar i ett team med andra människor. Din personlighet bidrar till en positiv företagskultur och stämmer väl överens med vårt företags värderingar. Du trivs i en organisation som drivs av utveckling och som dagligen ställs inför nya utmaningar.

Erfarenhet.
Van användare av Wordpress, framför allt front end och att implementera plugins. 
Erfarenhet av verktyg för automatiserad kommunikation och ha insyn i kunders digitala upplevelser och förståelse för olika köpresor.
Sammanställa rapporter från Google Analytics. Arbete med SEO, SEM m.m.
Kravställare i digitala utvecklingsprojekt, du vet vad som behövs inom ditt verksamhetsområde för att nå uppsatta mål.

Utbildning.
Högskola/Universitet inom digital marknadsföring/kommunikation.


Är det här tjänsten för dig? Skicka ditt CV och ansökan till ansokningar@enklaelbolaget.se Ansökan idag, urval sker löpande. 
Vid eventuella frågor kontakta Privatmarknadschef Lotta Olsson eller Marknadschef Cecilia Håkansson, 0775 - 200 200.

 

Vi är nästan alltid på jakt efter härliga människor med samma drivkraft som vi - viljan att göra livet som elkund enklare. Många av oss som jobbar på Enkla Elbolaget idag har bakgrund i större företag men tycker att kvalitet har större betydelse än storlek. Så om du sitter inne med massa idéer som du längtar efter att få dela med andra tycker vi definitivt att du ska Kontakta oss. Vem vet, kanske är just du vår nya medarbetare? 

TILL TOPPEN