Byt elavtal här.
Det tar bara nån minut.

Byt elavtal här. Det tar bara nån minut.

Fyll i ditt personnummer, hämta adress, kontrollera uppgifterna och klicka på beställ.
Klart! Resten fixar vi. 

Allt ingår, utan onödigt krångel

Med Enkla Elbolaget slipper du krångliga val och pristillägg. Med elfonden Relaxa får du ett avtal som går ut på att våra elhandelsexperter styr handeln efter marknadsläget. De köper mer när elprisläget är gynnsamt och köper mindre eller avvaktar när marknadspriset är högt. Hos oss betalar du ingenting extra för klimatklok el, det ingår alltid. Det enda som tillkommer är en avgift för förvaltningstjänsten, 40–120 kr beroende på hur stor din elförbrukning är.

Stabila priser med experthjälp

Sedan 1999 har våra elhandelsexperter – de som förvaltar din el – gett våra kunder el till priser som i snitt legat med i snitt 7,1% lägre än marknadsindex. Genom att köpa och sälja el på elbörsen vid rätt tillfälle, undviker vi de värsta pristopparna.

Klimatklok el från sol, vind och vatten

Som kund hos oss behöver du inte betala extra för at slippa smutsig el. El från Enkla Elbolaget är alltid klimatklok. Med vår ursprungsmärkta el får du energi från sol, vind och vatten istället för kol, olja och kärnkraft. Du använder den el du behöver och kan samtidigt bidra till en ökad andel förnybar energi i Sverige. Är du intresserad av närproducerad el? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Byt elavtal här. Det tar bara nån minut.

Fyll i ditt personnummer, hämta adress, kontrollera uppgifterna och klicka på beställ.
Klart! Resten fixar vi. 

Nu blev det tokigt! Vi kan inte hitta ditt personnummer. Är det fel? Gå tillbaka och ändra. Är det rätt? Ring 0775 - 200 200 eller maila kund@enklaelbolaget.se.

Priserna har blivit uppdaterade nu när vi vet exakt var du bor.

* Obligatoriska fält.

Roligare att ge än få? Vi tillsammans skänker 500 kr till Håll Sverige Rent, som kämpar för ett skräpfritt Sverige.

 

Trött på att släpa hem matkassar från butiken? Bli kund hos oss och vi bjuder på en veckas middagsmat att fylla din kyl med. Enkelt! (värde 749 kr).

 

Ditt personnummer finns redan registrerat hos oss. Håller ditt nuvarande avtal på att löpa ut? Logga in och teckna nytt på Min El - din egen kundportal. Inloggningsuppgifterna hittar du på din faktura.

Om du vill teckna ett nytt avtal på ytterligare en adress, stäng ner denna ruta och fortsätt.


Logga in på min El
TILL TOPPEN