Våra kontaktpersoner

Lau Högsted

Lau Högsted

Försäljningschef 0724 - 50 78 57 lau.hogsted@enklaelbolaget.se

Lau är försäljningschefen som tidigare har arbetat med försäljning av energilösningar både i Sverige, Danmark och England. Han har även erfarenhet av försäljning inom media- och telekombranscherna. Men fascinationen för energibranschen och dess snabba utveckling förde honom tillbaka igen. Och möjligheten att påverka i  miljöfrågan. "Vi behöver skapa en bättre värld för våra barn".
När Lau inte arbetar eller dricker kaffe, tar han frun med sig till storstäder som erbjuder historiska och kulturella upplevelser. Och så ofta tillfälle ges åker de till hemtrakterna på Norra Jylland där han gärna lagar mat till familj, släkt och vänner.

Marcus Boje

Marcus Boje

Key Account Manager 0722 – 30 77 91 marcus.boje@enklaelbolaget.se

Vintertid hittar vi Marcus på bandybanan. På sommaren byts klubba och det blir golfbanan istället. Marcus har tidigare arbetat som Key Account Manager på Samsung Electronics och Varta Consumer Batteries. 
För att koppla av från arbete och idrottsengagemang tar Marcus med sig familjen på en utomlandsresa. Fina sommardagar tillbringas i Ronneby skärgård.

Distriktschef Syd 0727 - 37 70 50

Inom kort kommer vi här presentera en ny kollega till distrikt Syd.

Tills vidare går det bra att kontakta Viktor Ebbinge på 0727 - 37 70 50

Tina Forstén

Tina Forstén

Distriktschef Öst 0725 - 670 300 tina.forsten@enklaelbolaget.se

Tina är vår distriktschef i Stockholm och Mälardalen, hon har jobbat med marknadsföring och försäljning under hela sin karriär både nationellt och globalt, branscherna har varierat mellan bl a energi, telecom och läkemedel.
När inte Tina arbetar hittar du henne i Trosa skärgård på sommaren och i skidbacken på vintern tillsammans med familj och vänner. Även träning, sång och musik ligger henne varmt om hjärtat.

Roberth Sterling

Roberth Sterling

Distriktschef Väst 0738 - 15 48 00 roberth.sterling@enklaelbolaget.se

Roberth är entreprenören som har arbetat med relationsförsäljning i mer än 20 år. Senast arbetade han i Telecombranschen med Bredbandsaffärer. Roberths starka engagemang ligger i att bidra med nya idéer och lösningar som krävs för att driva och utveckla såväl Enkla Elbolagets som kundens verksamhet framåt. 
För att koppla av från arbetet trivs Roberth i varma länder och i sitt fritidshus nära hans uppväxtstad Västerås.

Stefan Kullberg

Stefan Kullberg

Säljare Företag 0454 - 200 241 stefan.kullberg@enklaelbolaget.se

Som engagerad pappa till fyra barn, och farfar till sex barnbarn har Stefan fullt upp på fritiden. Avkoppling är en lång promenad på hemmaplan, Listerlandet i Sölvesborg, men upplever gärna andra platser i både Sverige och andra länder.

Den gedigna säljbakgrunden startade redan 1976, inom fiskindustrin, och har omfattat allt från gardinstänger till diesel.

 

Viktor Ebbinge

Viktor Ebbinge

Säljare Företag 0727 - 37 70 50 viktor.ebbinge@enklaelbolaget.se

Viktor är företagssäljaren som inte gillar regn, rusk och snö utan tar hellre med sig sambon till varmare breddgrader. Han har arbetat med försäljning i olika former under en längre tid, och ser mötet med kunden som en av sina största drivkrafter. På fritiden spelar Viktor gärna golf när han inte tittar på sitt favoritlag Arsenal. .  

 

TILL TOPPEN