Våra kontaktpersoner

Lukas Olofsson

Lukas Olofsson

Försäljningschef 0722 – 30 77 90 lukas.olofsson@enklaelbolaget.se

Med relationsförsäljning i fokus trivs Lukas allra bäst. Han är försäljningschefen som har en förkärlek till hästkrafter, både på hjul och fyra ben. Tidigare karriär inom Försvarsmakten och som försäkringsmäklare, med en idag lång erfarenhet inom energibranschen. På sommaren tar Lukas med sig familjen och besöker helst favoritön Malta.

Marcus Boje

Marcus Boje

Key Account Manager 0722 – 30 77 91 marcus.boje@enklaelbolaget.se

Vintertid hittar vi Marcus på bandybanan. På sommaren byts klubba och det blir golfbanan istället. Marcus har tidigare arbetat som Key Account Manager på Samsung Electronics och Varta Consumer Batteries. 
För att koppla av från arbete och idrottsengagemang tar Marcus med sig familjen på en utomlandsresa. Fina sommardagar tillbringas i Ronneby skärgård.

Helen Mårtensson

Helen Mårtensson

Distriktschef Syd 0725 - 14 02 00 helen.martensson@enklaelbolaget.se

Under hela sin karriär har Helen arbetat med försäljning i olika branscher såsom Telekom, IT och nu elhandel. Som distriktschef för södra Sverige, är kontoret i Malmö utgångspunkten. När hon inte umgås med familj och vänner, står olika idrottsformer henne varmt om hjärtat både som supporter och utövare. På vintern åker skidkläderna på och resan går till Alperna.

Tina Forstén

Tina Forstén

Distriktschef Öst 0725 - 670 300 tina.forsten@enklaelbolaget.se

Tina är vår distriktschef i Stockholm och Mälardalen, hon har jobbat med marknadsföring och försäljning under hela sin karriär både nationellt och globalt, branscherna har varierat mellan bl a energi, telecom och läkemedel.
När inte Tina arbetar hittar du henne i Trosa skärgård på sommaren och i skidbacken på vintern tillsammans med familj och vänner. Även träning, sång och musik ligger henne varmt om hjärtat.

Agneta Ivanovic

Agneta Ivanovic

Distriktschef Väst 0738 - 15 48 00 agneta.ivanovic@enklaelbolaget.se

Aktiva handbolls- och innebandymamman Agneta är distriktschefen från Partille som har sin arbetsplats i Göteborg. Nu är det elhandel som gäller, tidigare har hon arbetat i bemanningsbranschen, med företagshälsovård och säkerhetstjänster. Agnetas personliga utmaning och drivkraft är att hjälpa kunden till att välja rätt avtal, på rätt sätt och i rätt tid. Sommarsemestern tillbringas allt som oftast på sydligare breddgrader tillsammans med familjen. 

Stefan Kullberg

Stefan Kullberg

Säljare Företag 0454 - 200 241 stefan.kullberg@enklaelbolaget.se

Som engagerad pappa till fyra barn, och farfar till sex barnbarn har Stefan fullt upp på fritiden. Avkoppling är en lång promenad på hemmaplan, Listerlandet i Sölvesborg, men upplever gärna andra platser i både Sverige och andra länder.

Den gedigna säljbakgrunden startade redan 1976, inom fiskindustrin, och har omfattat allt från gardinstänger till diesel.

 

Viktor Ebbinge

Viktor Ebbinge

Säljare Företag 0454 – 200 251 viktor.ebbinge@enklaelbolaget.se

Viktor är företagssäljaren som inte gillar regn, rusk och snö utan tar hellre med sig sambon till varmare breddgrader. Han har arbetat med försäljning i olika former under en längre tid, och ser mötet med kunden som en av sina största drivkrafter. På fritiden spelar Viktor gärna golf när han inte tittar på sitt favoritlag Arsenal. .  

 

TILL TOPPEN