Bäst pris över tid!
Bäst pris över tid!
Lägre elpris
78 procent av tiden med Relaxa.
Vi kan inte lova något om framtiden. Det kan ingen. Men vi lovar att elfonden Relaxa historiskt har visat sig vara billigare än snittet 78 procent av tiden. Därför vågar vi säga att Relaxa är det långsiktigt smarta valet för dig som vill slippa oroa dig när marknadspriserna stiger.
Bäst pris på sikt!
Bäst pris på sikt!
Lägre elpris
78 procent av tiden med Relaxa.
Vi kan inte lova något om framtiden. Det kan ingen. Men vi lovar att elfonden Relaxa historiskt har visat sig vara billigare än snittet åtminstone 78 procent av tiden. Därför vågar vi säga att Relaxa är det långsiktigt smarta valet för dig som vill slippa oroa dig när marknadspriserna stiger.

Och de där sista 22 procenten?

Du kan vara lugn. De når aldrig riktigt höga toppar – för att våra experter håller stenkoll på marknaden och köper in el när priset är som mest fördelaktigt. På så sätt jämnas kurvorna ut och pristopparna kapas – även när elmarknaden svänger. Resultatet blir ett stabilare pris hela året och ett lägre pris än snittet över tid.

Under ”historiskt snittpris” nedan kan du själv jämföra Relaxa med rörligt snittpris över tid.

Alltid 14 dagars ångerrätt
Vi sparar inga uppgifter och ingen beställning läggs förrän du i nästa steg klickar på knappen "Bli kund".
Fält markerade med (*) är obligatoriska.
Har du fortfarande frågor?
Kontakta
Kunde inte hitta det personnumret. Kontakta kundtjänst för att teckna ett avtal!

Så här har vi räknat

Vår uträkning utgår från priserna i elområde 4. Vi har jämfört priset för elfonden Relaxa med det rörliga elpriset (+ genomsnittligt påslag om 5 öre per kWh) under en och samma period.

Under perioden från 2016-10-31 till 2021-09-30 var Relaxa billigare än det rörliga elpriset 78 % av tiden. Läs mer i detalj här.

Har du några funderingar? Du är alltid välkommen att ringa oss på 0775 200 200.

Frågor & svar

Hur gör jag för att bli kund?
Allt du behöver göra är att fylla i ditt personnummer i formuläret ovan, kolla så att informationen är korrekt och sedan bekräfta genom att klicka på ”bli kund”, så sköter vi resten.

Har jag någon ångerrätt?
Ja, du har alltid 14 dagars ångerrätt efter tecknat avtal. Om du vill utnyttja din ångerrätt kontakta oss på telefon 0775 200 200 så hjälper vi dig.

Var kommer er el ifrån?
Vi säljer bara klimatklok el från de förnybara energikällorna sol, vind och vatten. Det ingår alltså utan extra kostnad – för alla våra kunder.

Hur förvaltas elfonden Relaxa?
Våra elhandelsexperter köper in el i stora volymer när priset är som lägst för att på så sätt sprida riskerna och undvika skenande elpriser. Allt sköts av samma elförvaltare som hjälpt svenska storföretag att spara pengar i åratal. Vill du veta mer? Läs mer om Relaxa eller ring oss på 0775 200 200

Se fler frågor & svar

Välkommen till
Enkla Elbolaget
Stängt
Ring oss
Idag: 9.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Stängt